v Despre noi - Clinica Tinos

Clinica medicala privata Tinos Clinic inseamna, inca de la inceputul anului 2009, promisiunea respectata de a deveni una dintre cele mai responsabile si experimentate centre medicale.

Tinos Clinic gazduieste o serie de cabinete medicale specializate, precum si laboratoare de analize si un bloc operator.

Dotarea cu aparatura de ultima generatie si echipa de medici specializati au facut ca, in cel mai scurt  timp, Tinos Clinic sa atraga numerosi pacienti. Fidelizarea acestora s-a produs prin intermediul profesionalismului, reputatiei medicale si atentiei deosebite acordate fiecarui pacient inregistrat in cadrul clinicii.

Tinos Clinic inseamna experienta cadrelor medicale, tehnologie avansata, definirea si conturarea echipei medicale, incredere si, in special, pasiune. Toate aceste atribute construiesc imaginea centrului medical si o mentin in timp, alaturi de serviciile medicale oferite in domeniile: ORL, oftalmologie, ginecologie-obstetrica, cardiologie, neurologie, psihiatrie, psihologie, chirurgie vasculara,  balneofizioterapie, medicina de laborator, medicina de familie, medicina muncii, pneumologie, ecografie generala, chirurgie plastica si reparatorie.

Toate acestea includ consultatii, control amanuntit, tratament individualizat si, in anumite cazuri, interventii chirurgicale, fiecare pacient beneficiind si de o interpretare amanuntita a rezultatelor medicale.

Asemeni sloganului propus, „Pentru  tine, respectul nostru, Clinica Medicala privata Tinos Clinic isi dezvolta activitatea si se pozitioneaza pe piata medicala prin functionalitati etice si profesionale dezvoltate de un management directionat pe nevoile consumatorilor de servicii medicale.

Clinica SC TINOS CLINIC SRL oferă servicii de spitalizare continuă non-stop

Clinica SC TINOS CLINIC SRL este un centru de referinţă în specialitatea ORL pedriatrie

Clinica in prim plan

APARAT EKG

APARAT ANESTEZIE

ASPIRATOR 2

ASPIRATOR

AUTOCLAV

DEFIBRILATOR

ECOGRAF

ELECTROCAUTER UNI SI BIPOLAR

LINIE VIDEO ENDOSCOPIE SHAVER

MASA GINECOLOGICA

MICROSCOP CHIRURGICAL ORL

PAT ATI

PAT CU OXIGEN

SALON 2

SALON

SPALATOR